Russell Hill House

 Russell Hill Interior Dinning Room
 Russell Hill Interior Kitchen
 Russell Hill Interior Glass Guard Detail Shot
 Russell Hill Interior Support Beam Detail Shot
 Russell Hill Interior Fireplace
 Russell Hill Interior Living Room

"Single family home renovation in Toronto’s Russell Hill for clients who actively collect Canadian Inuit art. The main space originally had a flat ceiling with a triangular shaped attic above. The ceiling was removed and a mezzanine added, requiring substantial structural changes to the house. The mezzanine now serves as an office space overlooking the living area where the clients’ main collection is displayed. The crisp white palette and geometry reference the bright landscape of the arctic where the clients have traveled extensively."

- Lebel & Bouliane Architects


Architect: Lebel & Bouliane

Location: Toronto, Ontario, Canada

Photographer: Adrien Williams


Next Project: Valley House

Previous Project: Pilot Coffee Roasters